Scandinavië 2003

We zijn er dit jaar met de auto op uit getrokken. Van het begin van de vakantie hebben we helaas geen foto's meer. In Bremen, Duitsland, hebben we 's middags en 's avonds erg gezellig rondgewandeld in het oude centrum. De volgende dag zijn we naar Denemarken gereden en bleven we slapen in Ribe, het oudste (Viking) dorpje van het land. De eigenaar van het hostel zag er eigenlijk ook wel uit als een Viking. En daarna naar Copenhagen, waar we in een giga groot hostel zaten, net buiten de stad, en waar we met de supermoderne (op dat moment splik-splinter-nieuwe) metro de stad in gingen. We hebben ook nog een bezoek gebracht aan het Fredriksborg slot. Erg jammer dat we daar geen eigen foto's meer van hebben.'

Daarna zijn we doorgereden naar Växjö in het merengebied van Zweden, waar Lisette al eerder op studiereis vanuit de TU naartoe is geweest. We hebben ook nog een paar dagen vermaakt in Stockholm.

Het grootste deel van onze vakantie zijn we in Noorwegen geweest. Daar hebben we achtereenvolgens Hamar, Lillehammer, Trondheim, Geiranger(fjord) en Bergen bekeken. We hebben er een boel leuke herinneringen aan overgehouden. Snel naar de foto's.