Indonesië 2008

Dit jaar zijn we uitgenodigd door Cynthia en Vincent op hun trouwfeest op het eiland Bali in Indonesië. Een mooie gelegenheid om er een vakantie aan vast te knopen.

Ujung Kulon national park
We hebben de eerste 2 weken rondgetrokken op het eiland Java. Vanuit Jakarta zijn we zo snel mogelijk naar het dorpje Carita aan de kust getrokken. Samen met nog 2 andere toeristen en een Ranger zijn we 2 dagen door de Jungle (Ujung Kulon national park) in getrokken.
Kinderen in de rij om foto's te mogen maken van Lisette
Daarna hebben we de botanische tuin in Bogor, de tempels Borobudur en Prambanan in de buurt van Yogjakarta en (na een hele lange busrit) de vulkaan van Bromo bekeken.

We voelden ons soms echt popsterren... Iedereen wou foto's met ons maken. We hebben er ook een filmpje van gemaakt (48,7MB).
Amed
We zijn in 16 uur met dus bus (via de ferry) naar Ubud op het eiland Bali gereisd waar we afgesproken hebben met Frederik en Monique. In Ubud werd net een grote ceremonie voorbereid. Er is daar zowieso veel te doen (apenbos, SPA's, diverse cursussen, etc.).

Daarna een mooie trouwerij. We zijn nog een paar dagen in het relatief rustige oosten (Amed) geweest, en ons ook nog even erg vermaakt met een bodyboard op de golven van Legian / Kuta. Eigenlijk had het nu best weer wat langer mogen duren...