USA 2013

De eerste vakantie met de hele familie met het vliegtuig, en nog 9 uur vliegen ook. Het ging heel erg goed, Casper kreeg een fles bij het opstijgen en heeft de eerste 3 uur geslapen.

We zijn op bezoek gegaan bij nichtjes Ena en Femke in McLean, dicht bij Washington DC. Die zijn ontzettend aardig geweest en hebben ons een week lang onderdak geboden (nogmaals dank!). Het was wel een vol huis... en door zindelijkheidstraining en JetLag (ook bij de kids) was het niet altijd even makkelijk.

Ena heeft ons fantastisch wegwijs gemaakt in de buurt, meegenomen naar het Great Falls state park en natuurlijk de stad in, om alle Smithsonian musea te bezoeken.

Na een klein weekje zijn we verder getrokken via Baltimore (leuke stad! mooi aquarium) naar Lancaster county, ook wel bekend als Ahmish country. Daar verbleven we in een heerlijk guest house (Meadown view K farm guest house). Ruim 135 hectare aan grond, dus genoeg ruimte om buiten te spelen, vriendelijke en enthousiaste boeren familie. Floor heeft iedere ochtend eieren gezocht en een kalf de fles gegeven.

De laatste week hebben we een huisje gehuurd op de Outer Banks. Dat is een lange (en smalle) strook voor de kust van North Carolina. Tegenwoordig is het met bruggen verbonden aan het vaste land. Het huisje lag wel engiszins afgelegen, we moesten nog 9 mijl over het strand rijden nadat de weg (route 12) ophield. Ena is ook nog even een paar dagen op bezoek gekomen. Voor ons een relatief rustige week waar we echt wel uitgerust van terug kwamen!